Vragen? Chat met ons085 - 7602290 (WHATSAPP)

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons aanschaft, geldt de wettelijke garantie. Inhoudelijk betekent wettelijke garantie dat een artikel datgene is of moet doen wat u als consument in alle redelijkheid mag en kunt verwachten. Artikelen die defect zijn middels een fabricagefout kunt u naar ons terugsturen en eventueel laten repareren, dit behandelen wij als een garantie service en derhalve zijn beide gratis.

Fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

Is een artikel al binnen uw aankoop termijn van 30 dagen defect, als gevolg van een fabricagefout, dan heeft u recht op een direct omruiling van het artikel. Wilt u een artikel om een andere reden terugsturen, dan verwijzen we u naar onze Verzenden en Retourneren pagina.

ToTheMaxx Music hanteert tevens  de garantie termijnen van de diverse leveranciers, welke verschillen in b.v. 1 of zelfs 2 jaar. Garantie is niet overdraagbaar, feitelijk gezien kan het zijn dat u het artikel niet zelf heeft aangeschaft en beschikt over een klantnummer van ons, dat u een prijsopgaaf en/of factuur krijgt voor de eventuele gemaakte kosten.

Artikelen die zijn uitgesloten van garantie:

  • Verbruiksartikelen, dat zijn artikelen die onderhevig zijn aan slijtage, beschadigingen en vermindering van waarde door gebruik. Artikelen die hieronder vallen zijn: Plectrums, Snaren, Rieten, Drumstokken, Trommelstokken, Batterijen, Versterkerbuizen, Drumvellen, Flightcase’s, Vloeistoffen, Tape etc…
  • Downloads, DVD’s, CD’s, software etc…
  • Artikelen die door ondeugdelijk gebruik schade hebben opgelopen.
  • Artikelen die schade hebben als gevolg van een ondeugdelijk retourverpakking.
  • Artikelen met vocht- en/of waterschade.

De uitgesloten artikelen zijn alleen van toepassing op de fabrieksgarantie.

Mocht u nog vragen hebben of uw aankoop binnen een garantietermijn valt of in aanmerking komt als zijnde garantie, neem dan vrijblijvend contact op met onze customer service.

 

Hulp nodig of heeft u vragen?

0
X