Door enorme drukte kan het zijn dat uw order iets langer onderweg is! We doen ons uiterste best uw order zo snel mogelijk te verzenden!

❗ Wij zijn op 28/11 telefonisch niet bereikbaar i.v.m. onderhoud ❗

Vragen? Bel 085 - 7602290

Kortingscode & Shoptegoed

Kortingscode

Ben je op zoek naar een kortingscode van ToTheMaxx Music? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij verrassen onze klanten natuurlijk graag, dit doen wij door kortingscodes en/of cadeaubonnen bij de bestelling in te doen. Ook worden onze kortingscodes onder meer verstuurd in onze e-mail nieuwsbrieven. Schrijf je daarom zo spoedig mogelijk in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de mooiste aanbiedingen en kortingen op het gehele assortiment. Onze voorwaarden kunnen afwijken van eerdere vermelde voorwaarden, derhalve willen wij je er op attenderen om alle e-mails en/of verkregen kortingscodes nauwkeurig te lezen, om teleurstellingen te voorkomen.

Shoptegoed

Wil je kans maken op een shoptegoed van € 250,00 en heb je van ons een kaartje gekregen met WIN WIN WIN € 250 shoptegoed. Pak dan je telefoon en scan direct de QR codes op de achterzijde en laat een review achter. Dit kan op Kiyoh en op Google. Natuurlijk mag je ook op beide QR codes een review achterlaten. Elke maand maken wij via diverse media’s de winnaar bekend en natuurlijk bellen we of e-mailen we de winnaar. Ben je de gelukkige winnaar van het geweldig bedrag van € 250 dan verwelkomen wij je in onze showroom en zal het bedrag aan shoptegoed worden uitgekeerd. Dit bedrag valt natuurlijk niet om te ruilen voor een geldbedrag.

Kortingscode – Voorwaarden
In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op zowel de gedrukte en digitale kortingscodes welke worden aangeboden door ToTheMaxx Music.
 2. In bijna alle gevallen geldt voor de digitale kortingscodes die per e-mail worden verstuurd dat deze gekoppeld zijn aan je e-mailadres en zal derhalve alleen werken bij het desbetreffende e-mailadres. De kortingscode kan niet in combinatie met een ander e-mailadres worden gebruikt.
 3. Iedere kortingscode en/of aanbieding is gedurende een specifieke en bepaalde periode geldig, na deze periode kan helaas de kortingscode niet langer gebruikt of ingewisseld worden.
 4. Kortingscodes kunnen niet gebruikt worden voor openstaande bestellingen via www.tothemaxxmusic.nl.
 5. Indien anders vermeld staat in de gedrukte en/of digitale kortingscode, geldt dat deze per e-mailadres slechts eenmaal kan worden gebruikt.
 6. Indien er bij een kortingscode een minimaal te besteden bedrag staat, geldt de kortingscode alleen voor het desbetreffende minimale orderbedrag en geldt derhalve niet voor de waarde onder de (totaal) prijs van je bestelling.
 7. De waarde van je kortingscode komt tevens te vervallen indien je kortingscode hoger ligt dan het kortingscode bedrag of procentuele korting.
 8. Aanbiedingen en op=op gelden zolang de voorraad strekt.
 9. Geretourneerde producten, om welke reden dan ook, waarbij een kortingscode is gebruikt zal de kortingscode komen te vervallen.
 10. Kortingscodes en cadeaubonnen kunnen nimmer worden omgeruild voor geld. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats en/of zal er een tweede kortingscode worden toegestuurd.
 11. Kortingscodes en kortingsbonnen zijn niet geldig in combinatie met specifieke acties of andere cadeaubonnen.
 12. Het is ten strengste verboden om kortingscodes te wijzigen of te vervalsen
 13. Tevens is het hacken, verspreiding van virussen en spamming ook niet toegestaan.
 14. Gebruik voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor de kortingscodes zijn uitgegeven is ook niet toegestaan, met uitzondering van een schriftelijke toestemming van ToTheMaxx Music.
 15. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling zal worden geregistreerd en zal worden gemeld bij de daarvoor bevoegde instanties.

Ondanks een hele reeks aan voorwaarden, is het onze intentie om het gebruik en eventueel inwisselen van de kortingscodes zo gemakkelijk mogelijk te maken en het verassingseffect niet weg te halen. Lees daarom aandachtig de verstuurde e-mails waarin de kortingscodes vermeld staan aandachtig door.

Heb je nog steeds vragen of opmerkingen over het gebruik maken van de kortingscodes en cadeaubonnen neem dan contact op met onze klantenservice of vul het contact formulier in.

 

Hulp nodig of heeft u vragen?

0
X