AANBIEDING: Elke zaterdag in September 25% korting op alles in onze showroom! *geldt voor showroom prijzen

Vragen? Bel 085 - 7602290

Medeli piano

Het merk Medeli produceert betaalbare muziekinstrumenten van hoge kwaliteit. Medeli’s digitale piano’s en vleugels bewijzen dat je ook met een relatief klein budget groot(s) kan klinken. Met verschillende series komt Medeli met haar piano’s tegemoet aan pianisten van alle niveaus. Of je nou net begint met pianoles of concerten geeft voor volle zalen, ToTheMaxx Music heeft een Medeli piano voor jou. Bestel nu en speel morgen al op je nieuwe Medeli piano!

Bekijk alle Medeli piano’s


Bekijk alle Medeli piano’s

Digitale piano’s

De Medeli piano’s die je bij ToTheMaxx Music vindt, zijn van de categorie ‘digitale piano’s’. Dit is een elektronisch instrument waarmee de klank en het spelgevoel van een akoestische piano op een zo realistisch mogelijke manier wordt nagebootst. Digitale piano’s zijn over het algemeen goedkoper dan akoestische piano’s, lichter in gewicht en ze hoeven niet gestemd te worden. Ze zijn ideaal voor beginnende pianisten om het pianovak op te leren. Sommige modellen hebben zelfs een ‘split’- of ‘twin’- functie. Deze verdeelt de Medeli piano in twee gelijke delen, om het lesgeven en samenspelen op één piano mogelijk te maken. Ook veel optredende pianisten kiezen voor een digitale piano, omdat deze heel wat makkelijker mee te nemen is dan een akoestische piano of vleugel. Bovendien zijn digitale piano’s eenvoudig op te nemen, door ze op een audio interface aan te sluiten of via USB met de opnamesoftware in de computer te verbinden.

De piano’s van Medeli

Medeli heeft haar digitale piano’s in verschillende series ondergebracht. Aan de hand van je budget en de eisen die je aan je instrument stelt, kun je de serie kiezen die bij jou past. Dat maakt jouw zoektocht naar een Medeli piano een stuk eenvoudiger. We zullen nu de verschillende series nader bekijken. Omdat prijzen aan verandering onderhevig zijn, geven we op deze pagina slechts een indicatie aan de hand van prijsklassen.

Performer Series: dit is jouw introductie in de wereld van digitale piano’s. Voor 400 tot 600 euro heb je een digitale ‘stage piano’ van compact formaat. De goedkoopste modellen hebben semi-gewogen toetsen. Dat wil zeggen dat de toetsen ogen en aanvoelen als echte pianotoetsen, maar qua gewicht wat lichter spelen. Voor elke Medeli Performer-piano is een onderstel met pedalen-unit beschikbaar, waarmee je ‘m ombouwt naar een stationaire piano.

Intermezzo Series: Vanaf deze serie worden Medeli piano’s standaard in/met een pianomeubel geleverd, waarmee je nog dichterbij een akoestische piano komt. De gewogen, ‘hamer-actie’ toetsen zorgen voor een realistisch spelgevoel. Met de Intermezzo Series heb je een prachtige digitale piano voor tussen de 600 en 900 euro.

Forte Series (piano’s): ervaren pianisten kennen de term ‘forte’ als indicatie dat een passage luid gespeeld moet worden. Op de Forte-serie kun je naar hartelust sterk aanslaan. Deze Medeli-piano’s zijn stevig gebouwd en voorzien van een robuust pianomeubel. Zelfs professionele pianisten hebben binnen de price range van 900 tot 1.200 euro een instrument dat gehoord en gezien mag worden.

Forte Series (vleugels): voor veel pianisten is een vleugel hét gedroomde instrument om mee op te treden. Vanwege de hoge aanschafprijs (indicatie: vanaf 10.000 euro) is dit voor slechts een enkeling weggelegd en ook lang niet elke concertzaal is met een vleugel uitgerust. Wat nou als je zelf een vleugel voor rond de 3.000 euro kunt kopen, die je gemakkelijk meeneemt naar elke zaal of studio? De digitale vleugels van Medeli hebben de uitstraling van een akoestische vleugel en komen qua klank en spelgevoel zéér dicht in de buurt.

Medeli piano kopen

Ben je enthousiast geworden over Medeli en wil je er graag een aanschaffen? Bestel vandaag en speel morgen al! Instrumenten die we op voorraad hebben kunnen we met de optie Next Day Delivery namelijk de volgende werk- of zaterdag bezorgen. Ook de standaard levering via PostNL of DHL verloopt over het algemeen lekker ‘rapido’. Wil je eerst een aantal Medeli piano’s uitproberen? Dat kan! Kom naar onze muziekwinkel in Dedemsvaart en speel de sterren van de hemel. Heb je een eigen koptelefoon, neem die dan mee (nog een voordeel van digitale piano’s) i.v.m. hygiëne. Bij ToTheMaxx Music vind je zeker weten een piano die aanslaat.

Hulp nodig of heeft u vragen?

0
X