Vragen? Chat met ons085 - 7602290 (WHATSAPP)

ACUS

Acus Sound Engineering, een van oorsprong Italiaans familiebedrijf. Acus bedenkt, ontwerpt en produceert haar volledige productlijn exclusief in Italië, Recanati (provincie Macerata). Acus is opgericht en wordt nog steeds dagelijks geleid met veel enthousiasme en innovatie door de familie Canale met meer dan 40 jaar toegewijde kennis en ervaring vanuit deze sector. Zoals al eerder genoemd, ontwerpt en produceert Acus haar volledige lijn in Italië. Hier wordt dan ook dankbaar gebruik gemaakt van het hoogste niveau van kennis en expertise welke voortvloeit vanuit een basis van geschiedenis en traditie in de ontwikkeling en fabricage van muziekinstrumenten uit Europa.

Luidsprekers, kasten voor de luidsprekers en alle andere denkbare componenten worden op maat gemaakt. De designers en engineers van Acus hebben twee versterkte vermogenssecties ontwikkeld met een hoge bandbreedte en “slew rate” (verandering van spanning(V) of stroom(A), of ander elektrische grootheid, per tijdseenheid, uitgedrukt in SI-eenheid). Op strategische posities van de voorversterkers bevinden zich specifieke klasse A-eindtrappen en kunnen ze een zeer specifieke klank bieden die typisch is voor studioversterkers.

Feitelijk gezien wederom een hoog staaltje Italiaans aangepast ontwerp met specifiek veel aandacht voor detail in de voorversterkers, luidsprekers en geluidskasten, esthetiek en functionaliteit in perfecte harmonie met trots geproduceerd door ACUS.

 

Greep uit het assortiment van Acus:

Acus produceert versterkingssystemen die specifiek gericht zijn op akoestische bands, akoestische settings voor solo artiesten en uitermate geschikt voor huiskamerconcerten. Acus haar equipment (producten) met speciale kanalen, voorversterkers en monitoren die egalisatieniveaus geven aan alle instrumenten. Snel, gebruiksvriendelijk en zeer betrouwbaar met een compromisloze geluidskwaliteit. Al deze factoren zetten een nieuwe standaard in geluidskwaliteit in de wereld van akoestische snaarinstrument versterking!

Hulp nodig of heeft u vragen?

0
X