Door enorme drukte kan het zijn dat uw order iets langer onderweg is! We doen ons uiterste best uw order zo snel mogelijk te verzenden!

Vragen? Bel 085 - 7602290

Aranjuez

Aranjuez gitaar snaren, veelal gebruikt voor klassieke en/of Spaanse gitaren zijn ontwikkeld en geproduceerd door Juan Orozco al sinds de eind jaren zestig. Juan zijn gitaaropleiding, zowel als speler alsmede ook bouwer begon al veel eerder. Juan speelde al op vroege leeftijd de flamenco gitaar en werkte op zijn zevende al samen met zijn vader aan gitaren. Van origine geboren in Spanje emigreerde de familie in de vijftiger jaren naar San Paolo, Brazilië. Om zijn studie voort te zetten reisde Juan in 1956 naar Uruguay om bij Abel Caldevaro meer te leren over de klassiek gitaar. Een paar jaar later besloot Juan om zelfstandig te gaan werken en bouwen aan gitaren.

Door grote onzekerheid in de jaren zestig in Zuid Amerika besloot Juan om naar de Verenigde Staten te gaan, waar Juan de Los Indios Tabajaras, een gitaar duo bestaande uit twee broers ontmoette. Met het geld dat Juan had vergaard met het bouwen van gitaren begon Juan een eigen bedrijf, de Aranjuez-snaren die we vandaag de dag kennen. Ondanks het feit dat er redelijk veel concurrentie was maakte Juan zich daar geen zorgen over en concentreerde zich op zijn eigen kwaliteitslijn van snaren. Aranjuez is gespecialiseerd in Klassieke gitaar snaren met zoals hij het zelf noemde, een briljant geluid. Na een lang onderzoeksproces en vele experimenten creëerde Juan Klassiek gitaar snaren met een uitzonderlijke helderheid en kleur, en de rest is natuurlijk geschiedenis, want de Aranjuez snaren werden wereldwijd verkocht en gebruikt door tal van artiesten.


            
        

Hierbij een korte samenvatting van de verschillende Aranjuez Snaren en de verschillende series die ToTheMaxx Music in haar assortiment heeft, voor meer vragen over de Aranjuez Snaren, neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Assorti:

Spanish Silver 200: Scherpe, briljante toon met duidelijk klinkende boventonen, zwarte nylon trebles en verzilverde koper gewikkelde basses met lichte spanning.

Classic Silver 300: Heldere, briljante klank met een krachtige projectie, heldere Calibrada trebles met verzilverde koper gewikkelde basses met medium spanning.

Concert Silver 400: De meest populaire Aranjuez Snaren met een warme en ronde toon, heldere nylon Calibrada trebles en verzilverde koper gewikkelde basses met heavy spanning.

 

 

Hulp nodig of heeft u vragen?

0
X