AANBIEDING: Elke zaterdag in September 25% korting op alles in onze showroom! *geldt voor showroom prijzen

Vragen? Bel 085 - 7602290

Knobloch

De oorsprong van Knobloch Strings begint met Jiri Knobloch, een gitarist, gitaarbouwer, artiest en maker van de eerste Knobloch Actives-snaren in Duitsland in 1971. Zijn passie voor de gitaar en het verlangen om het perfecte geluid te vinden, brachten hem ertoe om Knobloch Actives te creëren, snaren van zeer hoge kwaliteit ontworpen voor de professionele gitarist.

In 2009 besloot Gilles Baudu, een gitarist met dezelfde passie als Jiri, het bedrijf opnieuw leven in te blazen, tevens te verhuizen naar de provincie Girona (Spanje). De kennis die Gilles had opgedaan bij de meastro himself zou derhalve in praktijk worden gebracht. Vanaf het moment na de verhuizing naar Spanje worden de snaren al wereldwijd gedistribueerd.

Door nauwe samenwerking met diverse grote namen in de muziekwereld, van artiesten tot gitaarbouwers worden de Knobloch snaren continu verbeterd, en zoals de luthier zelf al zei: we blijven continu werken aan kwaliteit, om een manier te vinden om uw gitaar te laten zingen, en tot leven te laten komen.

“If it’s true that everything moves with vibrations, we like to think that our work helps the world vibrate more fully through art.”

Hulp nodig of heeft u vragen?

0
X