AANBIEDING: Elke zaterdag in September 25% korting op alles in onze showroom! *geldt voor showroom prijzen

Vragen? Bel 085 - 7602290

Orange Versterkers

Orange Amplifiers, vaak gewoon Orange genoemd, is een Brits bedrijf dat al meer dan 50 jaar bekend staat om zijn iconische, hoogwaardige gitaar- en basversterkers. Sinds de oprichting in 1968, heeft Orange een reputatie opgebouwd voor het leveren van robuuste, veelzijdige en krachtige versterkers met een uniek geluid dat net zo onderscheidend is als hun opvallende uiterlijk.

Oprichter Cliff Cooper

Het verhaal van Orange begint in de swingende jaren ’60 in Londen, toen oprichter Cliff Cooper, een professionele muzikant en ondernemer, besloot om zijn eigen versterkers te gaan bouwen. Orange versterkers werden al snel populair bij muzikanten, en dankzij hun unieke oranje behuizing en innovatieve ontwerpen, begon het bedrijf al snel naam te maken in de muziekindustrie.

De unieke sound van Orange versterkers is warm, krachtig en vol, met een kenmerkende mid-range die door veel gitaristen wordt geprezen. Dit geluid, gecombineerd met hun robuuste bouw en opvallende uiterlijk, heeft Orange tot een favoriet gemaakt bij talloze muzikanten, van beginnende gitaristen tot wereldberoemde rocksterren.

‘pic only’ interface

Een van de opmerkelijke kenmerken van Orange versterkers is hun innovatieve en gebruiksvriendelijke ontwerp. Veel Orange versterkers zijn voorzien van de ‘pic only’ interface, waarbij de bedieningselementen worden aangegeven met pictogrammen in plaats van woorden. Dit intuïtieve ontwerp maakt het eenvoudig om de perfecte klank te vinden, zelfs in het donker van een drukke concertzaal.

Orange biedt een breed scala aan versterkers, van compacte oefenversterkers tot krachtige podiumversterkers. De Crush serie, bijvoorbeeld, is perfect voor beginners of muzikanten die op zoek zijn naar een draagbare, maar krachtige versterker. Voor de meer gevorderde spelers biedt de Rockerverb serie een scala aan professionele functies, zoals een volledig buizenstuurpad, veer-reverb en FX-loop.

Gitaar en basgitaar versterkers

Naast hun gitaar- en basversterkers, biedt Orange ook een selectie van hoogwaardige effectpedalen, luidsprekerkasten, en zelfs akoestische versterkers. Deze producten delen allemaal de toewijding aan kwaliteit, innovatie en stijl die Orange tot een van de meest gerespecteerde namen in de muziekindustrie heeft gemaakt.

Met hun combinatie van robuustheid, veelzijdigheid en iconisch geluid, hebben Orange versterkers zich bewezen als een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke serieuze gitarist. Of je nu de krachtige brul van een volledig buizenversterker nodig hebt, de draagbaarheid van een compacte oefenversterker, of de veelzijdigheid van een professionele podiumversterker, Orange heeft het perfecte product voor jou.

Ontdek vandaag nog het verschil dat een Orange versterker kan maken in je geluid en performance. Laat je verrassen door de warme, volle klank, het robuuste ontwerp, en het opvallende uiterlijk van deze iconische versterkers. Of je nu een beginnende gitarist bent of een doorgewinterde rockster, er is een Orange versterker die perfect past bij jouw stijl en behoeften. Ontdek het zelf en ervaar de onmiskenbare ‘Orange Sound’.

Klik hier voor de Crush Series van Orange

Orange Crush Series

Klik hier voor de PRO Series van Orange

Orange PRO Series

FS-1 MINI

FS-1 MINI | UW VOETSCHAKELAAR – UW MANIER
Deze kleine voetschakelaar is ontworpen voor de veeleisende muzikant en kan voor elk doel worden gebruikt. De FS-1 MINI is stevig gebouwd met een ‘soft latch’ en past in uw zak en neemt bijna geen ruimte in op uw pedalboard.

Compleet geleverd met een stickerpakket van de iconische oranje hiërogliefen, is de FS-1 MINI klaar om te doen wat hij moet doen.

     

 

Crush Bass 50

The Crush Bass 50 compact combo, inspired by Orange’s flagship OB1 and 4 Stroke amplifiers, perfectly blends some of the most defining elements of each. It has the essentials of a practice rig with all the tone and features of a professional one. The bass amp delivers warm, modern cleans, vintage grind, bold punchy lows, all the way up to full-on distorted mayhem. Plus, the limited edition is finished in a distinctive deep purple vinyl with a special silver coloured plaque ‘Glenn Hughes Limited Edition’.

Talking about the Crush Bass 50, Hughes said: ‘You can go in the studio, take that bass combo and make your album with something like that, it’s truly outstanding. It’s gritty, it’s punchy: sustain is so important and it’s certainly got all that.’ He added: ‘Orange all the way……..it’s the future, it’s the way to go, you heard it from me!’

‘We are very excited to honour Glenn, he has played such a big part in British music history and heavy rock,’ said Cliff Cooper, Orange Amps CEO and Founder. ‘To make a purple amp seemed the best way to pay tribute to him.

Hulp nodig of heeft u vragen?

0
X