Vragen? Bel 085 - 7602290

Orange Amplification

Sinds Orange in 1968 is opgericht heeft Founder en CEO Cliff Cooper altijd geloofd in het feit dat geen ander bedrijf meer om innovatie met betrekking tot het ontwerp van gitaarversterkers en geluidstechnologie gaf dan Orange Amps zelf. De nieuwste versterkerontwerpen weerspiegelen nog steeds de hiervoor genoemde benadering, en dhr. Cooper is nog steeds heel content met de recente innovaties die Orange heeft gemaakt op het gebied van versterker ontwerpen. Om deze prestaties te bereiken, heeft Orange jarenlang geanalyseerd, geëxperimenteerd en getest om zelfs hun kwaliteitsnormen te verbeteren. Het gaat echter niet alleen om buizen en elektronische circuit ontwerpen, het gaat er vooral om hoe het geluid wordt waargenomen, iets wat dhr. Cooper altijd heeft beschouwd als ‘het geluid van het geluid’.

Het geluid van het geluid….het gaat over het fysieke plezier dat het geluid van een versterker een gitarist geeft terwijl hij speelt. Dat is wat er echt toe doet. De ‘Orange’ sound is niet spontaan ontstaan, het heeft vele jaren gekost om deze sound te perfectioneren en af te stemmen. Op dezelfde manier dat gitaristen – hoe goed ze ook zijn – altijd nieuwe vaardigheden leren en/of verbeteren, zal ook Orange Amps doorgaan met hun zoektocht naar perfectie.

Klik hier voor de Crush Series van Orange

Orange Crush Series

Klik hier voor de PRO Series van Orange

Orange PRO Series

FS-1 MINI

FS-1 MINI | UW VOETSCHAKELAAR – UW MANIER
Deze kleine voetschakelaar is ontworpen voor de veeleisende muzikant en kan voor elk doel worden gebruikt. De FS-1 MINI is stevig gebouwd met een ‘soft latch’ en past in uw zak en neemt bijna geen ruimte in op uw pedalboard.

Compleet geleverd met een stickerpakket van de iconische oranje hiërogliefen, is de FS-1 MINI klaar om te doen wat hij moet doen.

     

Orange Crush MINI

Crush Full Line DEMO featuring Ty Tabor of King’s X

Hulp nodig of heeft u vragen?

X